Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، دیار نصف جهان پر از بزرگانی‌ است که هر کدام می‌توانند برای چندین نسل آینده الگو باشند و فقدان چنین بزرگانی که سرمایه اجتماعی، ملی، مذهبی و فرهنگی ملت محسوب می‌شوند، خسرانی عظیم برای مردم و نزدیکان‌شان است.

آیت‌الله سیدکمال فقیه‌ایمانی یا همان «حاج‌آقا کمال» ما اصفهانی‌ها هم از آن مردانی بود که وفاتش به راستی مصداق اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسد‌ها شیء،(وقتی عالمی فقیه، فوت کند در اسلام رخنه و حفره‌ای ایجاد می‌شود که هیچ چیزی نمی‌تواند جای آن را پر کند)، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردی که در عین فعالیت‌های مذهبی و دینی با اقدامات خیر و خدمات مختلفش برای ملت، روی چشم تک تک اقشار مردم از بازاری‌ها گرفته تا پزشکان و علما و خیران جا داشت.

 

حجت‌الاسلام احمد سالک، نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی و از انقلابیون و چهره‌های اصفهان است که خود را فرزند حاج‌آقا کمال می‌داند و امروز دلسوخته فقدان پدری بزرگوار است.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: ایشان حسن خلق و اخلاق بسیار کریمه‌ای داشت، فعالیت‌های او هم پنهانی‌ و هم آشکار بود و در مناسبت‌های مختلف آن چه را که باید در دفاع از انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) بگوید می‌گفت و ابایی از هیچ چیز نداشت.

وی ادامه داد: به تعبیری برای مردم حجت بود، هم‌چنین مورد اعتماد اقشار مختلف مانند بازاری‌ها و علما بود.

سالک عنوان کرد: حاج آقا کمال یک مدیرِ ساخته شده بود که روی خود کار کرده بود و بر خواهش‌هایش مسلط بود و ایمان راسخی داشت.

آیت‌الله فقیه ایمانی همه اقشار را با مدیریتش دور خود جمع می‌کرد

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بیان داشت: همچنین به شدت قدرت مشاوره با افراد در موضوعات مختلف مانند مباحث فنی، مهندسی، حوزوی و... را داشت؛ این ویژگی‌هایی که مقام معظم رهبری در پیام تسلیت برای ایشان آوردند را گاهی یک بُعد آن را در علما می‌دیدیم اما مرحوم حاج‌آقا کمال همه اقشار را با مدیریت خودش به دور خود جمع کرده بود.

وی عنوان کرد: گسترش فعالیت‌های حوزه علمیه از اقدامات ایشان بود؛ هنگامی که به خدمت ایشان می‌رسیدم بعضاً اطلاعات سیاسی و حکومتی ایشان از من بیشتر بود و در اطاعت از ولایت بی‌نظیر بود.

سالک ابراز داشت: ما پس از فوت آیت‌الله خادمی به این نتیجه رسیدیم که از آیت‌الله مظاهری دعوت کنیم، علما دور یکدیگر جمع شدند و مرحوم حاج آقا کمال فقیه ایمانی متنی را تنظیم کردند تا برای مقام معظم رهبری ارسال کنند، این همت برای اینکه حوزه قدیمی اصفهان بدون سرپرست نباشد، مسأله مهمی است.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: در بعد خدمات اجتماعی نیز اقدامات شاخصی مثل مسکن برای طلاب، کمک هنگام زلزله که همه خیرین را جمع می‌کردند و به کمک می‌رفتند، در عرصه دفاع مقدس و... داشتند.

مراجعه مردم سراسر کشور به بیمارستانی که به همت آیت‌الله فقیه ایمانی ساخته شد

وی اظهار کرد: ایشان در بحث خدمات اجتماعی در چندین بعد کار کردند که یکی از آن‌ها مسأله سلامت مردم بود؛ اصفهان ساختمان بیمارستان سوانح و سوختگی امام کاظم(ع) را نداشت و ایشان پای این کار ایستاد، حتی از نقاط مختلف کشور به این بیمارستان مراجعه می‌شود.

سالک خاطرنشان کرد: بیمارستان امام حسین(ع) نیز خدمت قابل توجهی بود که انجام دادند و در کنار آن بیمارستان نیز در حال احداث ساختمان ۱۳ طبقه‌ای هستند که یک خیر آن را متقبل شده است.

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: درمانگاه شهدا، بیمارستان زنان و زایمان زینبیه و... نیز اقدام قابل توجه مرحوم حاج آقا کمال فقیه ایمانی در زمان حیات بود که بانی خیر بودند.

ارتباط با برندهای نشر اروپایی و انتشار کتب در سراسر دنیا

وی افزود: علاوه بر آن ایشان یک چهره مردمی هم بودند، در دفتر کتابخانه امیرالمومنین(ع) که کتابخانه مهمی است با مردم دیدار داشتند، بعضاً کتاب‌های ایشان را به مسکو می‌بردند و ایشان با برند کتابخانه‌های اروپایی مرتبط بود و با برند آن‌ها کتاب‌ها را چاپ می‌کرد و با این ابتکار کتاب‌ها در دنیا پخش می‌شد، در یک کلام ایشان یک فقیه موثر، محدث، تاریخ‌شناس، انقلابی و پای کار بودند که فقدان ایشان برای مردم اصفهان و کشور مسأله بسیار مهمی است.

چهره خَیّر و معتمد ایشان باعث شد تا به سراغ حسن رزمجو، رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برویم تا از خدمات اجتماعی و سلامت ایشان برایمان بگوید.

رزمجو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ما با ایشان رفت و آمد داشتیم و دارای محاسن متعددی بودند؛ اول اینکه بشاش و خوش برخورد بودند و همیشه لبخند بر لبانشان بود و طرف مقابلشان را جذب می‌کردند.

ماجرای ساخت بیمارستان تخصصی اطفال در اصفهان

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: دوم اینکه هر حاجت‌مندی، چه حقوقی و چه حقیقی به ایشان مراجعه می‌کرد در تلاش بودند مشکل را حل کنند؛ برای مثال در ارتباط با بیمارستان امام حسین(ع) خدمت ایشان رفتم و خواستم آن‌جا را در اختیارمان بگذارند و ایشان با کمال میل قبول کردند و پس از آن بیمارستان را تحویل گرفتیم و مرکز اطفال کردیم و ایشان از این کار استقبال کردند.

وی افزود: با همتی که مرحوم فقیه‌ایمانی فقط برای واگذاری این بیمارستان به ما کردند، تا قبل از آن اصفهان فاقد بیمارستان تخصصی اطفال بود و این نقطه ضعفی برای استان حساب می‌شد که با همت والای ایشان آن‌جا را تبدیل به بیمارستان تخصصی اطفال کردیم.

رزمجو بیان داشت: بیمارستان امام حسین(ع) در حال حاضر مرکز جراحی، قلب، ‌داخلی، عفونی و... است و شخصی که مراجعه می‌کند کارش انجام می‌شود و این خدمت تا ابد ادامه دارد و برای سایر بیمارستان‌ها نیز به همین صورت است.

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اصفهان بیمارستان سوانح سوختگی نداشت و پس از ساخت آن یکی از بیمارستان‌های مهم استان شد و از شهرهای اطراف نیز به اینجا مریض ارجاع می‌شود و این نیز یکی از کارهای آیت‌الله فقیه‌ایمانی بود.

واگذاری زمین برای ساخت خانه بهداشت

وی عنوان کرد: از اقدامات دیگر ایشان، در بخش بهداشت و درمان این بود که یک زمین بزرگ کنار زیارتگاه زینبیه وجود داشت که ایشان این زمین را واگذار کرد و تبدیل به مرکز بهداشت کردیم.

رزمجو ابراز داشت: مورد بعدی بیمارستان زنان زهرای مرضیه(س) است؛ خدمات ایشان در زمینه بهداشت و درمان قابل تقدیر است و در کشور کم‌تر داریم.

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: در زمینه پیشرفت علوم انسانی نیز ایشان بسیار پیش‌قدم بودند؛ تعریف می‌کردند که خدمت امام خمینی(ره) رفته بودند و امام به ایشان گفته بودند تفسیرها را به زبان‌های خارجی تبدیل کند و ایشان برخی از افراد که حتی اصالتا آمریکایی بودند جمع کردند و قرآن را به زبان انگلیسی و چند زبان دیگر ترجمه کردند و از خدمات بسیار مهم ایشان بود و از نقاط مختلف جهان برای‌شان نامه می‌آمد و درخواست می‌کردند تفاسیر ترجمه شده برای‌شان ارسال شود.

کتابخانه امیرالمومنین(ع)، خدمتی دیگر از مرحوم فقیه ایمانی

وی ادامه داد: مورد دیگر کتابخانه حضرت امیرالمؤمنین(ع) است که با همت ایشان خانه‌ها خریداری و یا واگذار شد؛ این کتابخانه هم محل تحقیقاتی برای روحانیون است و بار معنوی خوبی دارد؛ خودم بارها به آن‌جا رفته‌ام و لذت می‌بردم.

رزمجو بیان کرد: ایشان طلاب زیادی را تربیت کرده‌اند و به پیشرفت، علاقه‌مند بودند، آیت‌الله فقیه‌ایمانی یک نمونه کم نظیر بودند و کم‌تر روحانی است که این ابعاد را داشته باشد و ایشان جامع‌الابعاد بودند و ابعاد مختلف فرهنگی، دینی و... را داشتند و به روز جلو می‌رفتند.

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: وقتی از دانشگاه به ایشان پیشنهاد می‌دادیم با کمال میل می‌پذیرفتند و به‌دنبال نشر علوم جدید بودند.

وی افزود: خدمات و باقی‌الصالحات ایشان تا همیشه باقی خواهد ماند و امیدوارم فرزندان ایشان بتوانند راه پدرشان را ادامه دهند و مبدأ خیر برای اصفهان و کشور باشند.

رزمجو تأکید کرد: هرچه خوبی درباره آیت‌الله فقیه‌ایمانی بگویم کم گفته‌ام؛ ایشان نزد خداوند مأجور هستند ‌و زمانی که خبر فوت‌شان را شنیدم بسیار ناراحت شدم و اصفهان و کشور وزنه بزرگی را از دست داد.

ابراهیم اسفندیاری دیگر پزشک اصفهانی است که از خدمات و ابعاد شخصیتی آیت‌الله فقیه ایمانی برایمان می‌گوید.

این رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: با مرحوم فقیه‌ایمانی از سال ۶۸ آشنا شدم، زمانی که مسؤولیت دانشگاه علوم پزشکی را به عهده داشتم و خود ایشان پیام دادند که خدمت‌شان برسم و من را در جریان اقدامات بهداشتی درمانی، مراکز درمانی که خودشان ایجاد کرده بودند و برخی بخش‌های دیگر که در دست اقدام داشتند، گذاشتند و بسیار با لحن مهربانانه مثل یک پدر مهربان برخورد کردند و لحن صمیمانه ایشان را فراموش نمی‌کنم.

ساخت اولین بیمارستان مجهز سوانح سوختگی در اصفهان

وی افزود: بیمارستان سوانح سوختگی که خودشان شروع کرده بودند و ساخته بودند و در شرف آماده شدن تجهیزات بود، خودشان هم قسمت اعظم تجهیزات مخصوصا لوازم خاصی که بیمارستان نیاز داشت کمک کردند و بیمارستان را ساختند و تحویل‌مان دادند؛ تا قبل از آن بیمارستان سوانح سوختگی که مجهز به تجهیزات روز باشد نداشتیم.

اسفندیاری بیان داشت: پس از آن بیمارستان امام حسین(ع) در خیابان امام خمینی را شروع به ساخت کردند و آماده کردند؛ این بیمارستان به عنوان مرکز پزشکی کودکان مخصوصا، مرکز جراحی کودکان اختصاص داده شد و بسیاری از مشکلات را حل کرد.

رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیمارستان زهرای مرضیه(س) را نیز راه‌اندازی کردند که دست خودشان بود و کاری به دانشگاه نداشت اما این ۲ مرکز، مرکز دانشگاهی است که هم سرویس درمانی می‌دهد و هم دانشجو برای دوره‌های خاص تربیت می‌شود.

وی بیان داشت: سایر مراکز درمانگاهی، درمانی و خیریه نیز در سطح شهر دایر کردند و مشتاقانه بسیاری از مشکلات درمانی شهر را حل کردند.

اسفندیاری خاطرنشان کرد: ایشان یک پدیده استثنایی بودند؛ شخصی که خودش درگیری‌های فراوانی در بخش طلاب، تدریس، کارهای اجتماعی، تفسیری، کتابخانه و... داشت به شدت برای رفع مشکلات درمانی مردم هم علاقه‌مند بودند و همتی والایی را به کار بردند.

همه این ویژگی‌های بی‌بدیل آیت‌الله فقیه ایمانی بود که باعث شد رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیت خود بگویند که ایشان نمونه‌ی بارزی از مجاهدت فرهنگی و حضور مردمی و فعالیت اجتماعیِ علمای دینی را در آن شهر جهاد و مقاومت در منظر همگان قرار داده و در طول سالیان متمادی، خدمات ارزشمندی در نشر معارف اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی ارائه کردند.

گرچه علمایی چون آیت‌الله فقیه ایمانی در این کشور کم نبوده و نیستند اما «حاج‌آقا کمال»، فقیه جامع‌الابعادی بود که شاید فقدان‌ش جز با شاگردانی که خود تربیت کرد و در این مکتب رشد داد، برای این مردم جبران‌پذیر نباشد و این ما هستیم که وظیفه الگو گرفتن و شناخت این بزرگان را برعهده داریم.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ق/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان سرمایه اجتماعی کمال نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بیمارستان امام حسین ع آیت الله فقیه ایمانی بیمارستان سوانح آن بیمارستان سوانح سوختگی حاج آقا کمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۸۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الازهر مصر حمله اسرائیل به رفح را جنایت جنگی تمام عیار خواند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، هجوم زمینی ارتش رژیم صهیونیستی علیه شهر جنوبی رفح صدای معروف‌ترین مرکز اسلامی مصر موسوم به الازهر را نیز درآورد. این مرکز اسلامی در واکنش به عملیات زمینی صهیونیست‌ها در رفح گفته است: «ما حمله تانک‌های اشغالگر اسرائیل از سمت فلسطین به گذرگاه زمینی رفح را به شدت محکوم می‌کنیم.»

الازهر همچنین حمله تانک‌های اشغالگر اسرائیل به گذرگاه زمینی رفح از سمت فلسطین را یک جنایت جنگی تمام عیار خواند و از جامعه اسلامی و سایر دولت‌ها خواستار محکومیت این اقدام تل آویو شد.

پیش از این نیز، سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه‌ای تهاجم اسرائیل به رفح را گسترش دامنه نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در باریکه غزه توصیف کرد. این نهاد اسلامی در ادامه افزود که تهاجم ارتش اسرائیل به گذرگاه رفح، نقض آشکار تصمیمات و رویه‌های مصوب در دیوان بین‌المللی دادگستری است.

علاوه بر این، «مارتین گریفیتس»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه در واکنش به تحولات غزه و هجوم زمینی رژیم صهیونیستی به آنجا اعلام کرد: «دستور تخلیه اسرائیل در رفح و عملیات زمینی منجر به مرگ و آوارگی بیشتر خواهد شد.»

گریفیتس تاکید کرد که بستن گذرگاه رفح از ورود سوخت جلوگیری می‌کند و حرکت کمک‌ها و پرسنل را به داخل غزه و خارج از غزه محدود می‌کند.

این مقام سازمان ملل همچنین افزود که تیم‌های ما هنوز در رفح حضور دارند و در آنجا بیش از یک میلیون نفر از جمله ۶۰۰ هزار کودک هنوز زندگی می‌کنند.

از سوی دیگر، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه در واکنش به تجاوز اشغالگران قدس به مردم مظلوم رفح در سخنانی اعلام کرد: شکست تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به صلح در نوار غزه، آزادی اسیران و توقف تهاجم به رفح یک تراژدی خواهد بود.

دبیرکل سازمان ملل در این خصوص ادامه داد: ادامه عملیات نظامی (رژیم) اسرائیل در رفح باعث نگرانی است؛ تهاجم گسترده منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

آنتونیو گوترش در ادامه افزود: بسته شدن گذرگاه‌های رفح و کرم شالوم تأثیر مخربی بر وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه دارد و این گذرگاه‌ها باید فوراً بازگشایی شود.

وی اضافه کرد: اسرائیل تشدید تنش‌ها را متوقف کند و در تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه مشارکت سازنده داشته باشد. من از فعالیت مجدد نظامی در رفح توسط نیروهای اسرائیل ناراحت و مضطرب هستم.

پیشتر مصر، برزیل، ونزوئلا و سازمان همکاری اسلامی نیز آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شرق رفح را محکوم کرده بودند. با افزایش گمانه‌زنی‌ها در خصوص آغاز عملیات نظامی اسرائیل در شرق رفح، «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه نیز از پیوستن آنکارا به شکایت «نسل کشی در غزه» آفریقای جنوبی براساس بندهای ۶۲ و ۶۳ خبر داد.

برهمین اساس برخی منابع عبری از احتمال صدور قرار بازداشت برای مقامات ارشد اسرائیلی از جمله «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ و «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند. به دنبال انتشار این خبر دستگاه وزارت خارجه و لابی‌های اسرائیل در واشنگتن با اعمال نفوذ در کنگره به دنبال جلوگیری از صدور این حکم هستند.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز با انتشار گزارشی اختصاص مدعی شد که کریم خان مسئول اصلی رسیدگی به پرونده نسل کشی اسرائیل در غزه، در نامه‌ای از سوی ۱۲ نماینده مجلس آمریکا تهدید شده است. در متن این نامه آمده است که اگر دیوان بین‌المللی دادگستری اقدام به صدور قرار بازداشت علیه نتانیاهو کند، آنگاه مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های سختی علیه کریم خان وضع خواهد کرد.

کد خبر 6099941

دیگر خبرها

  • الازهر مصر حمله اسرائیل به رفح را جنایت جنگی تمام عیار خواند
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ اردیبهشت ماه
  • مقهور فریب حاشیه‌سازی‌های دشمن درباره کشف حجاب نشویم
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • مدیر برنامه جهانی غذا: شمال غزه به «قحطی تمام عیار» دچار شده است
  • تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم